Mag ik u voorstellen aan?

Ik wil u graag voorstellen aan Inge Jansen van 'Marketinge' uit Gennep. Zij staat op de foto naast me. Via Vrouwentafel Plasmolen, zakelijk netwerkdiner voor vrouwen, kwam ik met haar in contact. Inge is een kleine zelfstandige en een enthousiast en creatief mens. 
Het afgelopen jaar had ik mijn winkeltje al omgedoopt tot 'Het Weckparadijs' maar op dat moment ontbrak me de energie om dit verder te ontplooien. Dus toen Inge op mijn pad kwam kreeg zij van mij de vrije hand om een nieuwe huisstijl én logo voor het winkeltje te ontwikkelen. 

Etiket en...

De eerste stap was het mooier maken van alle potjes uit het winkeltje met een pakkend etiket. Inge ging aan de slag. Na het proeven van enkele jams en chutneys kwam ze al snel met de kreet 'Opgeweckt Genieten'. Daarbij creëerde ze een tekst met 'wie ik ben', 'wat ik doe' en 'hoe alles in de potjes komt'. Hierna wilde ik het etiket nóg iets meer sjeu meegeven en samen besloten we dat een karikatuur van mij erop wel leuk zou zijn. Cisca van de Kamp, van Tika Design Studio uit Amersfoort, ging de tekeningen maken. 

Opgeweckt Genieten

Inge's uitleg over Opgeweckt Genieten:

Opgeweckt en blij word je van al het lekkers van het Weckparadijs. Alle ingrediënten worden zonder bestrijdingsmiddelen gekweekt in 'het hof' van De Bourgondische Hoeve aan de Pannenweg 4 in Siebengewald. Op het juiste moment weckt eigenaresse Anneliese Vonk alles op grootmoeders wijze. Dat heet Opgeweck genieten met een grote G! www.weckparadijs.nl

Geschenkverpakking...

Vervolgens zijn we twee dingen gaan combineren: mijn streekproductpakketten én de markten. Met beiden promoot ik altijd mijn winkeltje. Het resultaat is een geschenkverpakking in de vorm van een marktkraam waarin twee potjes passen. Cisca ging direct weer aan de slag. Nu om mij achter de kraam te tekenen, met alles wat erbij hoort, waarbij ik mijn potjes jam en chutney aanprijs. Het is super mooi geworden en vindt al gretig aftrek! 
De marktkraam (stevig en professioneel gemaakt) kost met twee potjes jam, of een met jam en een met chutney, 9,50 euro. Een origineel cadeau voor de komende Sint en Kerst. En uiteraard ook voor elk ander feest!

Boek: "Was er maar een recept voor rouwen" door Anneliese Vonk - van der Zanden

Bekijk de pagina over mijn nieuwe boek op de website.

Boek: ‘Was er maar een recept voor rouwen’

Mijn onlangs uitgegeven boek gaat intussen het hele land door. Met de post zijn ze terechtgekomen in o.a. Heerenveen, Oud-Beijerland, Dreumel, Steenwijk, Houten, Almere, om maar enkele plaatsen op te noemen. 

Zo ook in Den Haag. Van daaruit kreeg ik een ansichtkaart (waar op de voorkant stond: 'Er is nog zoveel niet gezegd') met achterop de volgende woorden: Lieve Anneliese, Dank voor je dappere en bemoedigende boek! Lieve groet, Paul van Vliet. 
Mooi hè... 

Het was afgelopen maand, met het uitbrengen van zowel mijn boek als het omtoveren van mijn winkeltje naar Het Weckparadijs, een drukke bedoening! Maar door de positieve en lieve reacties van u krijg ik daar weer volop energie van. Nu wordt het tijd om de reeds bestelde kerstpakketten in orde te maken. En... de 'Marktkraampjes' die klaar staan moeten gevuld worden!

Vanuit Siebengewald een lieve groet,
Anneliese Vonk.

P.S. Mocht u de vorige nieuwsbrief gemist hebben, alle info over mijn boek kunt u terugvinden op mijn website 
De Bourgondische Hoeve