Lieve Gast,
Onvoorstelbaar, maar het is alweer eind oktober. Klok wordt verzet, vroeg donker, kachel opstoken... het hoort er allemaal bij. Hier wordt, na een mooie rijke oogst, volop ingemaakt en geweckt. De ketels maken overuren! Dit alles om mijn assortiment in 'Het Weckparadijs' op peil te houden én om extra speciale lekkernijen te maken. Creatief culinair kokkerellen is gewoon een feestje!
Zo voor het einde van het jaar heb ik altijd van alles te melden, weer genoeg items voor deze nieuwsbrief.

Lezing 6 november
Laat ik beginnen met zondag 6 november a.s. Dan mogen Toos van Alderwegen en ik, bij Boekhandel Koops in Venlo, samen vertellen over onze boeken, onder leiding van journalist Sjaak Oudshoorn. Woensdag 2 november is het Allerzielen en Boekhandel Koops vond dit een uitgelezen moment om onze boeken goed onder de aandacht te brengen. Als u deze lezing bij wilt wonen moet u zich even van tevoren aanmelden. U mag dit bericht ook doorgeven aan mensen in uw omgeving die een verlies geleden hebben. Dat kan zijn door overlijden, maar ook door ziekte, handicap of scheiding. Gevoelens van rouw en verlies lijken tenslotte veel op elkaar. Als u op deze regel klikt vindt u het persbericht met alle info. 

Kerstbrochure
Over 2 maanden is het Kerstmis. Wellicht met sneeuw, een lekkere dis, familie en cadeau's die onder de kerstboom liggen. Voor sneeuw kan ik niet zorgen maar wel voor die cadeau's! Ik heb een brochure samengesteld met een keur aan pakketten om het u makkelijk te maken. Als u het liever zelf wilt uitzoeken kan dat natuurlijk ook, kom gerust langs om te snuffelen in het winkeltje Het Weckparadijs. Als u op deze regel klikt kunt u de gehele brochure rustig nalezen (scrolt u wel naar beneden, het zijn namelijk 2 pagina's) 

Kerstmarkt - Kerstfair
Ze komen er weer aan. Diverse markten/fairs zijn reeds geboekt. Er zullen zeker nog meer data bijkomen. Maar voor nu kunt u mij aantreffen op; 

  • de Open Inloop bij Angela Goossens, Agapanthus Workshops, zondag 20 november. Van 11 tot 15 uur. Grensweg 15, Siebengewald. www.agapanthusworkshops.nl  Angela maakt unieke bloemstukken en geeft workshops.
  • de Gennepse Kerstmarkt, zaterdag 10 december. Van 13 tot 17.30 uur. De Markt Gennep


Dan nog een speciale Fair;

  • Kerstfair in De Voorste Venne te Drunen (het voormalige Autotron). Een super mooie locatie in Anton Pieckstijl. Hier sta ik 3 volle dagen en wel op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november. Het adres is Afrikalaan 100, Drunen. www.kerstfairdevoorstevenne.nl

Molly
Helaas ook droevig nieuws. Onlangs is Molly, mijn labrador, ingeslapen. Velen van u kenden haar. Ze was een echte knuffelhond, zeker voor de gasten van het Vakantiehuis De Paardenstal. Ik denk dat ze dan ook een van de meest gefotografeerde honden is. Molly heeft de hoge leeftijd van dik 14 jaar bereikt. Een groot gemis voor mij, maar het is goed zo...
 

Dan op de valreep nog het laatste nieuws. Mijn boek ligt vanaf nu ook bij Boekhandel van Dinter in Boxmeer. Dankzij hen mocht ik onlangs mijn boek presenteren in de plaatselijke Biblioplus!

Tot zover de nieuwtjes van De Bourgondische Hoeve en Het Weckparadijs. Hopelijk zien we elkaar binnenkort weer. Misschien in Venlo (denk aan het aanmelden!) bij de lezing 6 november a.s., of op één van de Kerstmarkten/Kerstfairs. Of bij mij thuis in De Bourgondische Hoeve voor een Lunch - High Tea - Diner. Of voor het uitzoeken van een cadeau voor de feestdagen.

Lieve groet,
Anneliese Vonk - van der Zanden