Streekwinkeltje

In Beuningen heeft Anneliese in de aangebouwde garage een knus ingericht streekwinkeltje, genaamd 'Het Weckparadijs'. Haar assortiment bestaat uit vele soorten jam. Vaak aparte heerlijke ongewone combinaties. De Nationale Jammarkt in Neede is het daar blijkbaar helemaal mee eens, daar zij door hen werd bekroond met een mooie tweede prijs (meer dan 100 deelnemers!). 

Verder maakt ze verrassende mosterds met een smaakje. Op dit moment kan zij de 'Witte Druif - Roomse Kervel'-mosterd van harte aanbevelen.

Of zoetzuren, of chutney's of dip-jelly's of of...  Dit alles heerlijk voor bij bijvoorbeeld een hartige tapasplank. Wat dacht je van een 'Bier-Witte Uien-Jam'! (zoet-hartig-puur-krachtig)

Anneliese werkt met pure onbespoten ingrediënten. Kwamen de ingrediënten eerst uit haar eigen vertrouwde moestuin, kas en boomgaard in Siebengewald. Nu gaat ze zoekt ze alles op speciale adresjes in het Land van Maas en Waal. Je bent natuurlijk van harte welkom in mijn streekwinkeltje, maar dan wel op afspraak. Zo kan je zelf voor jezelf wat lekkers uitzoeken. Of als het voor een ander als cadeau is, pakt zij het feestelijk voor je in. En indien het niet te ver weg, bezorgt zij ook! 

Daarnaast staat Anneliese met haar lekkernijen op diverse markten. Kijk maar eens op: http://www.hetweckparadijs.nl/agenda/  

Wil je meer informatie? Vul dan het het contactformulier in (http://www.hetweckparadijs.nl/contact/) of ben haar gewoon op telefoonnummer 06-53644482. 

Foto

Anneliese Vonk op Facebook

Meer