Streekwinkeltje

In Beuningen heb ik, in de aangebouwde garage, een knus ingericht 'Streekwinkeltje Het Weckparadijs'. Het asortiment bestaat uit vele soorten jam, vaak aparte heerlijke ongewone combinaties. De Nationale Jammarkt is het daar blijkbaar helemaal mee eens aangezien ik van hen een mooie prijs in ontvangst mocht nemen!  

Verder maak ik mosterd met een smaakje. Zo kan ik jou op dit moment de 'Witte Druif - Roomse Kervel'-mosterd van harte aanbevelen.

Of zoetzuren, of chutney's of dipjelly's of ... Alles heerlijk voor bij een hartige tapasplank. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 'Bier-Witte Uien-Jam'!

Ik werk met pure ingrediënten, onbespoten, zo natuurlijk mogelijk. Kwamen de ingrediënten eerst uit mijn vertrouwde moestuin, kas en boomgaard in Siebengewald. Straks ga ik hiervoor op zoek naar de speciale adresjes in het Land van Maas en Waal. U bent natuurlijk van harte welkom in mijn Kijk-Streekwinkel, maar alleen op afspraak. Zo kunt u zelf voor u zelf wat lekkers uitzoeken. En als het voor een cadeau is, verpak ik het feestelijk voor u. Ik bezorg eventueel ook bestellingen! 

Daarnaast sta ik met deze lekkernijen op diverse markten. Kijk maar bij 'Agenda' waar u binnenkort mijn kraam kunt bezoeken. 

Wilt u meer informatie? Vul dan het het contactformulier in, u krijgt zo snel mogelijk antwoord. (zie link 'Contact')

Foto

Anneliese Vonk op Facebook

Meer